Palvelut

KORJAUSRAKENTAMINEN

Asukkaiden viihtyvyyden takaamiseksi rakennukset kaipaavat aika ajoin saneerausta. Toteutamme rakennuksiin peruskorjauksia ja perusparannuksia.

Peruskorjauksessa rakennusta korjataan siten, että saavutetaan se laatutaso joka rakennuksella on ollut silloin kun se on ollut uusi. Perusparannus sen sijaan tarkoittaa rakennuksen uudistamista siten, että rakennuksen varustelua uudistetaan sen alkuperäistä tasoa laadukkaammaksi.

Mikäli rakennukseen tarvitaan lisää pinta-alaa, rakennamme saneerauksen yhteydessä tarvittavat lisätilat ja -rakennukset

UUDISRAKENTAMINEN

Teemme kaikki uudisrakentamisen vaiheet ammattitaidolla, aikataulun mukaisesti ja kustannustehokkaasti. Rakennuspalvelumme kattaa muun muassa omakotitalot, piharakennukset, mökit ja muut vapaa-ajan asunnot, rakennusten lisäsiivet, liikerakennukset ja teollisuusrakennukset. Tarjoamme uudisrakentamista sekä osaurakkana että kokonaisurakkana.

KODIN JA LIKERAKENNUSTEN REMONTIT

Kaipaavatko kotisi tai liiketilasi pinnat pientä päivitystä, vai onko suunnitelmissasi kokonaisvaltainen uudistus? Teemme tarvittavia korjaus- ja remonttitöitä ammattitaidolla ja kustannustehokkaasti.

Toteutamme kaikkien kokoluokkien remontteja ja saneerauksia sekä asuintaloihin että liikerakennuksiin. Meiltä onnistuvat myös vesivahingon korjaus ja radon-työt.

Muista että saat kodin remontista ja korjaustöistä kotitalousvähennyksen!